Новини

  • fb
  • youtube

День поля в стилі «прованс», який відбувся на Хорольщині, об’єднав друзів та партнерів із різних областей України

Для талановитого агронома земля – наче полотно для художника, а кожне поле – це мистецтво. Нещодавно провели День поля на базі СВК «Багачанський», що в Хорольському районі. Захід проходив у стилі «прованс» і об’єднав друзів та партнерів із Полтавської, Харківської, Луганської, Черкаської, Київської, Сумської та Кіровоградської областей. Аристократична простота з елементами вишуканості та витонченості, притаманні для цього стилю, надихали гостей у невимушеній атмосфері обговорити особливості вирощування лімагрейнівських гібридів кукурудзи та соняшнику, ознайомитися з представленими на аграрному ринку новинками та обмінятися досвідом. Єдине, на що нарікали агровиробники, – це відсутність дощу.

"Лимагрейн Украина" – победитель фестиваля «Выбор года – 2016»

10 грудня відбулась шістнадцята церемонія вручення нагороди «Вибір Року». Цього року компанія Лімагрейн Україна отримала премію, як краща компанія в номінації Насіння польових культур(соняшник) категоріях, за яку проголосували українці по всій країни, експерти та журі.

«Вибір Року» працює безпосередньо з уподобаннями споживачів. Лідер кожної номінації визначається за результатами комплексного дослідження ринку. Опитування респондентів та обробку даних проводить компанія Kantar TNS Ukraine. Результати дослідження щорічно проходять аудит компанією Deloitte Ukraine. У дослідженні беруть участь жителі України (40% від загального балу), респондентам ставлять питання – «Який товар\послугу\ТМ\компанію-виробника з категорії ви вважаєте кращим?». Також голосують експерти (30%) та представники рекламних агенцій (15%). 

Віктор Карбівський, новий генеральний директор ТОВ «Лімагрейн Україна»

Від’їзд як тріумф «Добрі друзі редакції, кооператив Limagrain та ком? панія «ЛімагрейнУкраїна», завжди щедрі на події, новини, ідеї, але цього разу я був спантеличений, коли набрав керівника компанії, Тетяну Якубовську, та почув – «завітайте до нас, я від’їжджаю з України». Звісно, перше, що спало на думку, – набридло талановитій людині боротися з нашими негараздами, з бюрократією, з політичною лихоманкою… І все виявилося зовсім навпаки. Від’їзд Тетяни, як це не парадоксально, подія, якою Україна й зокрема АПК може пишатися. Тетяна переїжджає у Колорадо, оскільки за результатами діяльності у Лімагрейн Україна отримала підвищення. Вона буде директором Limagrain Cereal Seeds по зернових культурах по Північній Америці, США та Канаді. Я займаюся медіасупроводом українського бізнесу від вересня 1990 року, від? коли заснували з партнерами у Львові «Галицькі контракти», але за цей час не пригадаю такого потужного кар’єрного злету українського менеджера. Якщо хочете, це подія цивілізаційного рівня, це акт визнання українського таланту та фаховості на світовому рівні, порівнюваний з безвіком. Ми починаємо експортувати менеджмент.